|
|
forrest gump
Giovane
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 16, 2009, 01:39:32 » |
|
Već sam razmišljao o tome da se otvori neka slična tema, ali eto pretko si me.... odlična poruka, a i izvučena je bila u pravom trenu, taman nakon drugog gola. Inače je i cijela utakmica bila jako dobro odrađena na tribinama i sa strane armade i torcide, a i napokon da je bila malo veća posjeta na stadionu....
Imam jedno pitanje, nevezano za sliku, ali dosta se tiče navijača. Koje je vaše mišljenje o bakljama na stadionima?
Ja sam inače veliki zaljubljenik i podržavam bengalke na stadionima, ali samo dok su na tribinama, što bi značilo da sam izričito protiv bacanja baklji u teren i na tartan stazu! Mislim, meni je osobno jako lijepo vidjeti kad se napravi bakljada na tribinama, a samim time se poboljša i atmosfera na stadionu.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ULTRAS LIBERI! - no al calcio moderno
|
|
|
|
Longi
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 16, 2009, 10:17:27 » |
|
Pa što se tiče bakljade i ja je volim vidit. Evo ima jedan klub u kojem ja treniram i tu kada nam igra 1. ekipa onda mi dođemo navijati. Pa pogledajte kakvu smo mi bakljadu napravili.Ako je samo jedna strana Metkovića mogla napraviti nešto ovako i to nas 40-ak onda velike navijačke skupine mogu napraviti puno toga ako se znaju dobro oraganizirati. Torcida obično napravi dobru bakljadu, ali ima i dobru koreografiju. Kada je bio derbi onaj mi se dio svidia na početku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Bianconero
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 28, 2009, 12:24:12 » |
|
Imam jedno pitanje, nevezano za sliku, ali dosta se tiče navijača. Koje je vaše mišljenje o bakljama na stadionima?
Ja sam inače veliki zaljubljenik i podržavam bengalke na stadionima, ali samo dok su na tribinama, što bi značilo da sam izričito protiv bacanja baklji u teren i na tartan stazu! Mislim, meni je osobno jako lijepo vidjeti kad se napravi bakljada na tribinama, a samim time se poboljša i atmosfera na stadionu.......
uvijek ZA baklje protiv sam bacanja baklji u teren ali za samu tribinu uvijek ove zabrane su smiješne i prije će se zlo dogodit pod represijom nego da je nema
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
fino alla fine FORZA JUVENTUS
|
|
|
|
|
forrest gump
Giovane
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 05, 2009, 02:12:25 » |
|
eto sezona gotova, dosta toga je iza ali već se kreće u pripreme za sljedeću sezonu. u ligu nam dolaze i dvije navijačke skupine gademz i demoni, moglo bi sljedeći prvenstvo biti zanimljivo i nadam se da će se napokon i povećati broj posjetioca na stadionima.......
p.s. torcida je imala jako zanimljivu ideju za prošle utakmice sa dinamom.... ali inače poruke i bakljada na tekmama jako dobro izvedeno, a bbb jako dobro navijali....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
forrest gump
Giovane
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 17, 2009, 12:46:46 » |
|
HUMANITARNA AKCIJA “HRVATSKI NAVIJACI VUKOVARU” SJETIMO SE STO JE VUKOVAR NAPRAVIO ZA HRVATSKU, NAPRAVIMO I MI NESTO ZA VUKOVAR! POSALJITE SMS PORUKU NA BROJ 66354 (cijena 3,66 kn, PDV ukljucen), SA KLJUCNOM RIJECI - VUKOVAR, I POMOGNITE NAJUGROZENIJIM VUKOVARSKIM OBITELJIMA! UJEDINJENI HRVATSKI NAVIJACI!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bianconero
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 27, 2010, 09:31:44 » |
|
 WA  Armada :lol: stara dobra armada 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
forrest gump
Giovane
|
 |
« Odgovor #9 na: Ožujak 29, 2010, 02:25:43 » |
|
imam dva pitanja: 1. Koje je vaše mišljenje o Torcinom KODEKS-u i dali mislite da će im to proći? 2. Kako gledate na to da su demoni promjenili klub za koji navijaju (znači trebalo je doći do fuzije između NK Istra i NK Pula, a na kraju su samo Puli promjenili grb, ime i dresove, a PRAVA Istra i dalje igra u 3.HNL, a oni praktički prate bivšu Pulu)?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bianconero
|
 |
« Odgovor #10 na: Kolovoz 18, 2010, 09:08:41 » |
|
imam dva pitanja: 1. Koje je vaše mišljenje o Torcinom KODEKS-u i dali mislite da će im to proći? 2. Kako gledate na to da su demoni promjenili klub za koji navijaju (znači trebalo je doći do fuzije između NK Istra i NK Pula, a na kraju su samo Puli promjenili grb, ime i dresove, a PRAVA Istra i dalje igra u 3.HNL, a oni praktički prate bivšu Pulu)?
preteška pitanja za kratki odgovor  (idealna tematika za kakvo gostovanje) 1.s obzirom da su krenuli od 0, već su napravili puno, dali će uspjeti u potpunosti teško je reć 2. mislim da su u toj priči veći problem "nogometni" djelatnici od samih navijača a šta se tiče demona mora se priznat da su izrasli u pravu skupinu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|